Ce înseamnă blugi boyfriend

Blugii boyfriend sunt o piesă de îmbrăcăminte extrem de populară în rândul femeilor și chiar și în rândul bărbaților în ultimii ani. Acești blugi au un stil lejer, relaxat și o croială mai largă, care aduce aminte de faptul că sunt preluați din garderoba partenerului masculin. Sunt considerați o alternativă modernă la blugii strâmți și oferă un aspect mai neconvențional și chic.

Acest articol a fost creat cu sprijinul serviciului perfumeria.ro

Originea blugilor boyfriend

Termenul „blugi boyfriend” a devenit popular în industria modei pentru a descrie o pereche de blugi care par a fi împrumutați din garderoba partenerului masculin. Acești blugi au o croială mai largă, talie medie sau joasă și sunt purtați de obicei cu o încrețitură în partea de sus. Deși inițial erau priviți ca un stil rebel și neobișnuit, în prezent au devenit o tendință de modă răspândită și sunt purtați cu încredere de mulți oameni.

Caracteristici ale blugilor boyfriend

Blugii boyfriend au câteva caracteristici distincte care îi diferențiază de alte stiluri de blugi:

  • Croiala lejeră: Blugii boyfriend au o croială mai largă și nu se așează strâns pe picioare.
  • Talie medie sau joasă: Talia acestor blugi este de obicei mai jos decât cea a blugilor tradiționali, oferind astfel un aspect mai relaxat.
  • Aspect îmbătrânit: Mulți blugi boyfriend au detalii de uzură, precum pete, decolorări sau rupturi, pentru a crea un aspect vintage.
  • Încrețitură în partea de sus: Blugii boyfriend sunt purtați de obicei cu o încrețitură în partea de sus, pentru a sublinia caracterul lor neconvențional.
Vezi și:  Blugi carrot - ce înseamnă și cum să îi porți în stil

Cum să porți blugii boyfriend

Blugii boyfriend oferă multă versatilitate și pot fi asortați în diferite moduri pentru a obține diverse stiluri. Iată câteva idei despre cum să îi porți:

1. Pentru un look casual și lejer

Asortează o pereche de blugi boyfriend cu o cămașă simplă și o pereche de adidași. Poți să-i îndoiești la tiv pentru a evidenția încălțămintea și pentru a adăuga un aer mai relaxat.

2. Pentru un look feminin și elegant

Combinează blugii boyfriend cu o bluză vaporoasă și o pereche de pantofi cu toc. Adaugă accesorii elegante, cum ar fi o geantă mini sau cercei statement, pentru a completa ținuta.

3. Pentru un look grunge și cool

Poartă o pereche de blugi boyfriend cu o jachetă de piele, un tricou rock și o pereche de bocanci. Adaugă câteva brățări cu nituri sau accesorii din metal pentru a evidenția stilul grunge.

4. Pentru un look sporty și relaxat

Asortează blugii boyfriend cu o bluză largă și confortabilă și cu încălțăminte sport, precum adidași sau pantofi de alergare. Adaugă o șapcă și o rucsac pentru a accentua aspectul sporty.

Frequently Asked Questions (FAQs)

Blugii boyfriend se potrivesc tuturor tipurilor de siluetă?

Da, blugii boyfriend se potrivesc diferitelor tipuri de siluetă. Acești blugi sunt proiectați pentru a oferi un aspect mai lejer și mai relaxat, iar croiala lor mai largă poate fi avantajoasă pentru persoanele care doresc să ascundă anumite zone ale corpului. Totuși, este important să alegi o mărime potrivită și să experimentezi cu diverse stiluri pentru a găsi ce se potrivește cel mai bine siluetei tale.

Cum pot evidenția talia într-o pereche de blugi boyfriend?

Pentru a evidenția talia într-o pereche de blugi boyfriend, poți încerca următoarele trucuri:

  • Asortează blugii cu o curea statement sau cu o curea subțire, pe care o poți purta la talie.
  • Îndoaie tivul blugilor pentru a crea o încrețitură în partea de sus, care să sublinieze talia.
  • Poartă blugii cu o bluză sau un tricou lejer în interiorul acestora și ridică ușor în partea de sus pentru a evidenția talia.
Vezi și:  Cu ce asortez pantaloni scurți de blugi

Există variante pentru bărbați ai blugilor boyfriend?

Da, și bărbații pot găsi variante ale blugilor boyfriend în magazinele de modă. Acești blugi pot avea o croială mai largă și o talie mai joasă sau medie, oferind astfel un aspect lejer și neconvențional. Bărbații îi pot asorta în diferite moduri, în funcție de propriul lor stil și preferințe.

În concluzie, blugii boyfriend sunt o opțiune de modă la modă, care oferă un aspect lejer, relaxat și chic. Acești blugi pot fi purtați în diferite combinații și asortări, permițându-ți să obții diverse stiluri și să te exprimi prin modă. Experimentează cu diferite ținute și accesorii pentru a crea un look personalizat și în tendință.

Vezi și:

Photo of author

Jill

Jill este o redactoare pasionată de călătorii și aventuri. Cu dorința de a explora lumea și de a descoperi locuri noi și interesante, Jill împărtășește pe blogul nostru experiențele sale fascinante și sfaturi utile pentru călătorii. De la destinații exotice până la locuri ascunse și autentice, Jill ne invită să ne îmbarcăm în călătorii de neuitat.

Lasă un comentariu